- با متفاوتترین «سفیر صلح» آشنا شوید
- جدایی ری از تهران، آغازگر جدایی شمیرانات/ دست از نگاه ناسیونالیستی محلی برداریم
- انتقاد عضو شورای شهر پاتاوه از برخی تخلفات در شهرداری
- شهرداری زنجان به وعدهی خود عمل کرد
- نگاه نو به توسعه روابط گردشگری اصفهان و کرواسی
- شهردار کرج : ماده ۵۵ قانون مدیریت پسماند به خوبی اجرا نمی شود
- سازو کار جدید شهرداری جویبار در اجرای طرح دریا
- تقویت پیاده مداری و احیای ارزش ها از اهداف ایجاد گذر صنایع دستی است
- آغاز پروژه خیابان لالهزار و پیادهراه سازی آن تا یک ماه دیگر
تقویت پیاده مداری و احیای ارزش ها از اهداف ایجاد گذر صنایع دستی است
به گزارش آی سی ان پرس, محمد رضا دهداریپور شهردار منطقه ۶ شهرداری تهران در مراسم افتتاح خیابان راسته صنایع دستی گفت: خوشحالم که همزمان با هفته صنایع دستی و روز جهانی صنایع دستی یکی از خیابان های مهم و قدیمی تهران و منطقه شش به عنوان گذر صنایع دستی خوانده می شود.
وی افزود: با توجه به استقرار تعداد قابل توجهی از صنوف فروش صنایع دستی در خیابان نجات الهی، این خیابان به لحاظ عرفی و اجتماعی به عنوان راستهی اصلی فروش صنایع دستی شناخته می شود.
دهداریپور گفت: علیرغم شناخت عرفی شهروندان از این گذر، به دلیل فقدان و یا کمبود نشانههای آگاهیرسان وهمچنین نبود زیباییهای بصری لازم جهت جذب گردشگر، این معبر هیچگاه نتوانسته جایگاه خود را به عنوان یک راستهی گردشگر پذیر پیدا کند.
شهردار منطقه ۶ خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل خیابان نجات الهی و وجود بسیاری از خانههای واجد ارزش تاریخی در این محور و همجواری بسیاری از مراکز اداری و تجاری با آن، بهرهگیری از هویت تاریخی، اجتماعی این محور مورد توجه مدیریت شهری منطقه قرار گرفته است.
وی افزود: آرام سازی کیفی خیابان به نفع تقویت حضور عابران پیاده، تقویت فضاهای خدمات پشتیبان گردشگر، ایجاد پارکینگ، تقویت علائم و نشانههای آگهی دهنده در مسیرهای منتهی به این گذر در حال انجام است.
دهداریپور گفت: ارتقای کیفی فضاهای شهری، بهسازی محیط نما و منظر نیز در دستور کار قرار گرفته تا این خیابان به شایستگی به عنوان گذر صنایع دستی ایران شناخته شود.
وی افزود: در این میان دریافت حداکثری دیدگاههای ذی نفعان از جمله صاحبان صنوف صنایع دستی،کسبه ، ساکنین و شاغلین در محدوده مورد توجه و حائز اهمیت قرار داشت تا پس از برنامهریزیهای انجام شده هفته صنایع دستی فرصت مناسبی برای معرفی خیابان نجات الهی به عنوان گذر صنایع دستی انتخاب شد.
شهردار منطقه ۶ تصریح کرد: مهم ترین هدف ما در ایجاد گذر صنایع دستی تقویت پیادهمداری، احیای ارزشها، تقویت زندگی شبانه، بالا بردن نشاط و پویایی اجتماعی و تقویت کسب و کار محلی در این محدوده است.
وی ادامه داد: با توجه به قدمت واحدهای فروش صنایع دستی و همچنین تنوع صنایع دستی عرضه شده در این خیابان و وجود هتلها و کافهها و رستورانها می توان گذر صنایع دستی، خیابان ویلا را عامل پیوند دهندهی عناصر گردشگری به خصوص گردشگری فرهنگی دانست.
دهداریپور گفت: از سوی دیگر نباید فراموش کرد که با توجه به توصیه رهبر انقلاب به تکیه بر اقتصاد داخلی، میتوان روی ظرفیتهای صنایع دستی حساب ویژه باز کرد و در آینده نزدیک تعداد فروشگاههایی که در عرصه صنایع دستی در این خیابان فعالیت میکنند افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: در پایان باید بگویم این هفته در خیابان نجات الهی ویژه برنامههای خاصی برای صنایع دستی برگزار شده و بازار ویژه صنایع دستی اقوام هم دایر خواهد بود تا این شروع قوی نوید بخش روزهای خوبی برای صنعت صنایع دستی کشور باشد.